Champagneactie 2019 Dement Oostende

Net zoals vorige jaren verkoopt vzw Dement Oostende opnieuw champagne om de kosten van onze erfgoedacties te dekken. Wij bieden de hoogwaardige Champagne Brut van het merk Guy Remi (Baslieux-sous-Châ Net zoals vorige jaren verkoopt vzw Dement Oostende opnieuw champagne om de kosten van onze erfgoedacties te dekken. Wij bieden de hoogwaardige Champagne Brut van het merk Guy Remi (Baslieux-sous-Châtillon) aan, voor de prijs van:
  • € 20 per fles
  • € 55 voor drie flessen (vanaf 3 flessen)
Hiermee steunt U onze acties en halen we ons einddoel: sensibiliseren voor een volwaardig erfgoedbeleid, en dromen van een Oostende waar er één kan op gedronken worden. U kan champagne bestellen tot 30 november 2019. Wij zorgen ervoor dat de flessen bij u geleverd worden voor de eindejaarsfeesten (regio Oostende). Wacht niet, doe het vandaag nog!

Hoe ?

  • Graag betaling vooraf. Stort het bedrag met vermelding Champagne + het aantal flessen + uw juiste naam op rekening nummer BE06 9795 4443 3622, BIC ARSPBE22, (op naam van Dement Oostende vzw, Plantenstraat 82, 8400 Oostende). Enkel betaalde bestellingen worden in rekening genomen.
  • Ter bevestiging van uw storting stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij regelen de rest.
 
Tags